Reviews

Laat een review achter

Laat een review achter of bekijk al onze reviews  hieronder.

Via een kennis ben ik in contact gekomen met Arjan Herreveld omdat ik een financieel adviseur zocht voor een hypotheek advies. Een afspraak was snel geregeld en hij kwam zelfs aan huis voor een kennismaking gesprek waar vind je dit nog tegenwoordig echt heel open en vriendelijk en een goed gesprek en goed advies. Later op kantoor bezoek geweest en we werden vriendelijk ontvangen na een heel goed advies gesprekl zeer kundig en goede info precies wat ik wilde en op iedere vraag een kundig antwoord zoals het hoort. Ik heb hem zelfs nog aan bevolen aan een kennis van mij

Toni Verstraten

Arjan is kundig, geduldig, snel en goed bereikbaar en ook prettig in het contact, waardoor we gelijk een klik hadden na het eerste gesprek. We zijn blij dat we voor de hypotheek voor onze eerste woning bij Arjan terechtgekomen zijn. Het is voor ons een zeer prettige ervaring geworden. Een bijkomend voordeel is de mooie prijs: (bijna) de helft van de grote hypotheek"boeren", waarbij je vaak een nummer bent en onpersoonlijk behandeld wordt. Dat is bij Arjan zeker niet zo. Wij kunnen hem alleen maar van harte aanbevelen en danken Arjan voor zijn verleende diensten dat ons hypotheek binnen no-time rond was!

Manoto Tomano

Super service verleend door Arjan. Alle mogelijkheden bekeken en tegenover elkaar weggestreept. Denkt mee, en gaat tot het uiterste. Precies wat je verlangt van een financieel adviseur. Neemt alles uit handen en zorgt dat alles klopt. Erg blij met mijn huis.

B. Boeters

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Herreveld Financieel Advies is een onafhankelijk financieel advieskantoor waarbij u met vraagstukken op het gebied van hypotheken, sparen of beleggen en verzekeren terecht kunt. Wij staan voor eerlijk en onafhankelijk advies , waarbij wij op basis van uw wensen en doelen advies op maat geven. 

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.00 - 18.00

Volg ons op social media