Bedrijfsfinancieringen

Wij regelen elke MKB financiering

Bedrijfsfinancieringen

Ben je als ondernemer op zoek naar iemand die met je meedenkt? Iemand die niet aan de overkant van de tafel zit maar juist naast jou om jouw groeiplannen te realiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit denk ik graag met je mee over een passende financiering. Wij hebben contact met verschillende financiers en investeerders en gaan op zoek naar de geldverstrekker die past bij jouw bedrijf. Zo kun jij je bezighouden met jouw bedrijf. Ik denk altijd in kansen en oplossingen en ga tot het uiterste om voor jou de beste deal uit de markt te halen.

Vroeger stapte je voor een hypotheek of bedrijfsfinanciering automatisch naar je huisbank. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van zowel bedrijfsfinancieringen als consumentenfinancieringen. Wij bieden je die ruime keuze zodat jij de financiering kunt kiezen die het beste bij je past.

Naast hypotheekadvies kun je bij ons ook terecht voor een bedrijfsfinanciering. Samen met mijn compagnon Edwin Struik helpen wij jou graag met het regelen van de beste bedrijfsfinancieringen. Wij regelen iedere MKB financiering, denk bijvoorbeeld aan het financieren van jouw nieuwe bedrijfspand, werkkapitaal, verhuurhypotheken en nog veel meer. Zo kan ik jou als ondernemer helpen met alle financiële vraagstukken, zowel privé als zakelijk.

Meer weten? Beijk dan de website van de Financieringsgilde.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Herreveld Financieel Advies is een onafhankelijk financieel advieskantoor waarbij u met vraagstukken op het gebied van hypotheken, sparen of beleggen en verzekeren terecht kunt. Wij staan voor eerlijk en onafhankelijk advies , waarbij wij op basis van uw wensen en doelen advies op maat geven. 

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.00 - 18.00

Volg ons op social media