Over Herreveld Financieel Advies

Financieel advies Westland
Arjan Herreveld

Even voorstellen

Na bijna acht jaar ervaring binnen de financiële sector bij een van de grootbanken heb ik in 2020 besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen. Vanuit mijn ervaring en passie op het gebied van beleggen en hypotheken was het de juiste keuze om mijn eigen onafhankelijk advieskantoor op te richten. Ik zet graag die extra stap voor mijn klanten en netwerk om zo het maximale resultaat te behalen. Mensen omschrijven mij ook als gedreven en resultaat- en oplossingsgericht. 

Marco Kortekaas

Even voorstellen

Ik ben Marco Kortekaas, geboren en getogen in het Westland. Getrouwd met Monique en trotse vader van 2 zonen. Na een carrière van 21 jaar bij de Rabobank, onder andere als beleggingsspecialist en senior medewerker risicobeheer, ben ik in 2018 medewerker treasury geworden bij gemeente Westland. Ik heb een liefde voor financiën en cijfers en word er blij van als ik de klant naar volle tevredenheid kan helpen met een passend maatwerkadvies. In mijn vrije tijd kan je me vinden op het strand voor een stevige wandeling of op het voetbalveld.

Herreveld Financieel Advies

Herreveld Financieel Advies is een onafhankelijk financieel advieskantoor waarbij u met vraagstukken op het gebied van hypotheken, sparen of beleggen en verzekeren terecht kunt. Wij staan voor eerlijk en onafhankelijk advies , waarbij wij op basis van uw wensen en doelen advies op maat geven. Onze focus is gericht op een lange termijn relatie , omdat wij vinden dat iedere financiele beslissing die u nu maakt ook gevolgen heeft voor de lange termijn. Wij kijken niet alleen naar een productoplossing. Wij kijken naar het grotere geheel! Wat vindt u echt belangrijk in het leven? Door middel van een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen en doelen in beeld. Vervolgens kijken wij gezamenlijk hoe wij hier een of meerdere oplossingen voor kunnen bieden , zodat u financieel gezond en zorgeloos kunt leven.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Herreveld Financieel Advies is een onafhankelijk financieel advieskantoor waarbij u met vraagstukken op het gebied van hypotheken, sparen of beleggen en verzekeren terecht kunt. Wij staan voor eerlijk en onafhankelijk advies , waarbij wij op basis van uw wensen en doelen advies op maat geven. 

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.00 - 18.00

Volg ons op social media